Jack Albania

JACK SEWING MACHINE CO. LTD filloi kete industri per mjetet e rrobaqepsise ne 18 korrik 1995. Qe ne 2010, totali i shitjeve te JACK eshte duke udhehequr ne shitjet globale me avantazh absolut ne pjeset e brendshme te makines qepese.

Momentalisht, JACK eshte i lidhur me kompanite German Top Cut-Bullmer Co. LTD. ., TAIZHOU TOPCUT-BULLMER MECHANICAL AND ELECTRICAL CO. LTD., ZHEJIANG ZOBOW MECHANICAL AND ELECTRICAL TECHNOLOGY CO. LTD..8 produktet kryesore jane makinerite hapese, makinerite automatike prerese, pjesa e qepjes dhe menyrat/stilet e saj te ndryshme te qepjes, makineria e lekures, automobilistikai, aerodinamika, etj. Jack eshte gjithmone i perkushtuar ndaj inovacionit, dhe eshte udheheqes ne inovim produktesh dhe kontroll kualiteti, per shembull, certifikimi i sistemit ISO9000. ISO14000,dhe OHSAS18000, dhe certifikimi CE